Nu-i asa ca gogoselele arata la fel cum se scrie?! Nu mai zic ca sunt si foarte bune, pufoase si poti sa le combini si cu dulce si cu sarat..eu le-am combinat cu dulceata de macese.
Se fac foarte repede si se mananca tot la fel de repede. Nu sunt in stilul celor facute de bunica, dar si aceasta reteta este una foarte buna si gustoasa.
Ingrediente:
300gr faina
250gr iaurt cremos
2 oua
1 lingurita bicarbonat sodiu
3-4 linguri de zahar
ulei pentru gatit
Se combina faina cu bicarbonatul de sodiu, se adauga apoi zaharul, oulele si iaurtul. Se amesteca, compozitia nu trebuie sa fie fluida, sa arate ca o pasta mai groasa.
Intr-un recipient mai adanc se pune suficient ulei, astfel incat sa innoate gogosicile.
Cu o lingura luam din compozitie si punem in uleiul incins bine. Sunt foarte ascultatoare si se intorc singure. Cand sunt bine rumenite se scot pe un servetel.
Pofta buna!
bun, bun..
ReplyDelete